Наско Сираков отправи ултиматум към ръководителите в Левски. Който има разногласия

...
Наско Сираков отправи ултиматум към ръководителите в Левски. Който има разногласия
Коментари Харесай

Сираков: Който има разногласия с мен, си тръгва!

Наско Сираков насочи ултиматум към ръководителите в Левски.  " Който има различия с мен, си потегля! ", разгласи мажоритарният притежател на клуба.

В Бургас, Сираков откри осведомителна акция във връзка увеличението на капитала на клуба. Утре обиколката му продължава в Сливен.

" Супер удовлетворен съм. Мисля, че всички левскари, които бяха тук, също са удовлетворени. Бъдещето на клуба е към момента мъчно и тежко, само че има задоволително светлинка в тунела.
 Шефът на Национална агенция за приходите разяснява обстановката със отговорностите на Левски Шефът на Национална агенция за приходите разяснява обстановката със отговорностите на Левски
Ще се оправя, само че не самичък, а благодарение на безусловно всички левскари. Който има различия с мен, си потегля или ще стартира да гледа в моята посока! Това е единственото, няма по какъв начин.

Мъри Стоилов, съгласно мен, е на страната на Левски. И аз съм на тази страна. Както и всички хора в тази зала ", съобщи Сираков пред  “бТВ “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР